Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Kolme tuntia" by Anders Roslund & Veijo Kiuru * eBook PDF Kindle ePub Free

Kolme tuntia

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kolme tuntia
  • Author : Anders Roslund & Veijo Kiuru
  • Release Date : January 23, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1509 KB

Description

Roslund&Hellströmin Kolme tuntia jatkaa ruotsalaiskirjoittajien kansainvÀlisten menestysdekkareiden sarjaa.

Vaimonsa kuolemasta toipuva rikoskomisario Ewert Grens tutkii pirullista liiketoimintaa, jonka avulla joku ansaitsee valtavia summia toisten ihmisten inhimillisen hÀdÀn kustannuksella.

VÀrtanin satamaan Tukholmassa on laivattu oudonsisÀltöinen kontti. Kun se avataan, löytyy hapenpuutteeseen kuolleiden ruumiita. Uudesta elÀmÀstÀ haaveilleiden ihmisten elÀmÀ on katkaistu, kontti on tilkitty ilmatiiviiksi jossain matkan varrella. Ewert Grens saa apuun vanhan tuttunsa, rikollisesta elÀmÀstÀ luopuneen Piet Hoffmanin, joka soluttautuu salakuljetusjÀrjestöön. Roslund&Hellströmin Kolme tuntia -dekkarin juonen lonkerot ulottuvat Pohjois-Euroopasta LÀnsi-Afrikkaan asti. Piet tutkii juttua NigerissÀ ja Libyassa, Ewert panee toimeksi Tukholmassa.

Kirjailijakaksikko Roslund&Hellströmin kansainvÀlinen lÀpimurtoteos oli Kolme sekuntia (suom. 2011), ja se oli ehdokkaana Ruotsin parhaaksi dekkariksi. SitÀ seurasi itsenÀinen jatko-osa Kolme minuuttia, jossa lukija tutustuu komisario Grensin jahtaamaan pikkurikolliseen, Piet Hoffmaniin. Kolmessa tunnissa heidÀn tiensÀ jÀlleen kohtaavat.
Toinen kirjoittajista, Börge Hellström kuoli helmikuussa 2017, mutta Anders Roslund kirjoitti loppuun ystÀvysten aloittaman kirjasarjan.


Ebook Free Online "Kolme tuntia" PDF ePub Kindle